VitalRoots

Ravintovalmentaja Leena Österberg

FLT Ravintovalmennus 

 

FLT Ravintovalmennuksesta saat runsaasti käytännön vinkkejä tilanteeseesi ja mahdollisiin oireisiin ja saat lisää energiaa ja hyvinvointia elämäsi tueksi! 

 

Yksilöllinen ravintovalmennus perustuu ruokapäiväkirjaan ja kattavaan perustietoihin ja oireisiin pohjautuvaan taustaselvitykseen. Ravintovalmennuksessa huomioidaan historiasi, nykytilanteesi ja tavoitteesi sekä mahdolliset oireet, joista saatat kärsiä. 

 

Tapaamiset voidaan pitää kasvotusten tai etänä - miten vain sinulle sopii parhaiten!

 

Saat ensimmäisen tapaamisen jälkeen, joka kestää 1,5-2h, suosituksen juuri sinulle sopivasta ruokavaliosta konkreettisine vinkkeineen ja mahdollisine ravintolisäsuosituksineen. Kun olet saanut ohjeet, soitan sinulle viikon kuluttua lyhyen tukipuhelun varmistaakseni, että olet päässyt käyntiin ohjelman kanssa. Mahdollinen seurantatapaaminen sovitaan noin 4-8 viikon päähän ensimmäisestä tapaamisesta. Seurantatapaamisessa käymme yhdessä läpi edistymistä ja saat vinkkejä askarruttaviin kysymyksiisi. Olen tukenasi koko valmennuksen ajan! 

 

­

Vyöhyketerapia

 

 

Kokeile ravintovalmennuksen lisäksi myös rentouttavaa vyöhyketerapiaa, jonka rauhoittava vaikutus vähentää kehon jännitystiloja ja helpottaa mm. uniongelmia. Kuten ravintovalmennus, myös vyöhyketerapia hellii kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti!

 

Ravintovalmennus ja vyöhyketerapia tukevat toisiaan - hidasta hetkeksi ja nauti!

 

Vyöhyketerapiassa koko keho rentoutuu ja stressitasot vähenevät. Nautinnollinen ja rentouttava vyöhyketerapeuttinen hieronta vähentää kehon jännitystiloja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tuo apua myös uniongelmiin. Vyöhyketerapia on kokonaisvaltaista kehon, mielen ja tunteiden tasapainottamista. 

 

Varaa aika ja helli & hoida kehoasi ja rentoudu!

 

Vyöhyketerapia on myös ihana lahjaidea!

 

 

 

­

FLT - Ravintovalmennuksesta on sinulle hyötyä mikäli kärsit:

 

 

 

  • vatsavaivoista
  • jatkuvasta väsymyksestä, uni-ongelmista
  • iho-ongelmista
  • allergioista, yliherkkyyksistä, astamasta
  • stressistä
  • hormonaalisista haasteista
  • toistuvista sairasteluista, alentuneesta vastustuskyvystä
  • syömishäiriöstä
  • kilpirauhasen vajaatoiminnasta tai liikatoiminnasta
  • tai koet ruokavaliosi olevan liian yksipuolinen

 

 

FLT Ravintovalmentajat kouluttautuvat jatkuvasti - saat aina ajantasaista tietoa ja ravintovalmentaja ymmärtää kehon toimintoja hyvin yksityiskohtaisesti. Ravintovalmennuksesta on hyötyä sekä kroonisesta vaivasta kärsivälle tai elämäntapamuutosta toivovalle! 

­