VitalRoots

Ravintovalmentaja Leena Österberg

FLT - Funktionaaliseen lääketieteeseen perustuva ravintovalmennus

 

 

Funktionaalisessä lääketieteessä ravinnolla on keskeinen merkitys terveyteen ja ravintovalmennuksessa pyritään löytämään juuri sinulle sopiva ruokavalio, jotta terveytesi voi palautua ja pysyä yllä - koko loppuelämän!

 

FLT Ravintovalmentajat kouluttautuvat jatkuvasti - saat aina ajantasaista tietoa ja ravintovalmentaja ymmärtää kehon toimintoja hyvin yksityiskohtaisesti. Ravintovalmennuksesta on hyötyä sekä kroonisesta vaivasta kärsivälle tai elämäntapamuutosta toivovalle! 

 

­

VAIHE 3

Tapaamisemme jälkeen analysoin tilanteesi ja teen suositukset mahdollisista ruokavalio- ja elämäntapamuutoksista ja ravintolisä-ohjelmasta, joita noudatetaan seuraavat 4-8 viikkoa tilanteestasi riippuen. Viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta soitan sinulle lyhyen tukipuhelun varmistaakseni, että olet päässyt käyntiin ohjelman kanssa. Toivottavaa olisi, että yhteinen matkamme jatkuu ainakin muutaman lisätapaamisen verran, jotta saat tarvittavan tuen muutokseen ja koet onnistumista. Suotavaa olisi edetä pienin askelin, jotta muutokset jäisivät pysyviksi. 

 

 

 

VAIHE 4

Seurantakonsultaatiota (n. 4-8 viikkoa ensitapaamisesta) varten lähetän etukäteen oirekyselylomakkeen uudestaan täytettäväksi. Haastattelun ja tämän lomakkeen avulla voimme todeta tapahtuneet muutokset ja määritellä tarvittavat toimenpiteet jatkoon. Kesto 1 tunti. Tässä vaiheessa voimme katsoa mikäli koet tarvitsevasi jatkotapaamisia (normaalisti 2 – 4 kk:n kuluttua). Jatkotapaamisten kesto voi vaihdella 15 – 60 minuutin välillä toiveidesi mukaan. 

 

­

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ravintovalmennuksesta tai kuvaile tilannettasi, niin mietitään yhdessä mikä ravintovalmennuspalveluistani olisi sinulle sopivin!

 

 

 

Nimi  
Sähköpostiosoite  
Viesti  

Seurantakäynti

Valmennuspaketti

Ensitapaaminen

Sisältää:
ensitapaaminen 90-120min
seurantakäynti 45min
kaksi seurantakäyntiä à 30min
315€

60min  90€

45min  75€

30min  48€

15min  25€

Tapaaminen 90-120min
180€

Miten FLT Ravintovalmennus etenee?

 

VAIHE 1

Lähetän sinulle seuraavat kaavakkeet täytettäväksi 

  1. Perustietolomake
  2. Oirekyselylomake
  3. Ruokapäiväkirja-pohja

 

Ruokapäiväkirjaa on hyvä täyttää mahdollisimman yksityiskohtaisesti  7 päivän ajan, jotta saan kuvan sekä arki- että viikonloppuruokavaliostasi. Palautat lomakkeet joko sähköisesti tai postin kautta. Tutustun materiaaliin ennen ensimmäistä konsultaatiota, jotta minulla on alustava käsitys sen hetken tilanteestasi.

 

VAIHE 2

Ravintovalmennuksen ensimmäisessä tapaamisessa (kasvotusten tai Zoomissa) käymme läpi lomakkeet FLT Ravintovalmennuksessa käytettävän matrix-pohjan mukaisesti. Siinä kuvataan ruokavaliosi, uni sekä saadaan kuva mm. immuniteetistä, kehon hapetusstressistä, energiatasostasi, maksan myrkynpoistojärjestelmän toiminnasta sekä mm. hormonaalisen toiminnan mahdollisista haasteista.

 

Kartoitamme koko elämänkaaresi, jotta juurisyyt oireiden taustalla paljastuisivat. Varaa ensimmäiseen tapaamiseen aikaa 1,5-2 tuntia.😊

 

­